Beleidsplan

Stichting SCHERP maakt documentaires, evenementen en campagnes over maatschappelijke thema’s rondom jongeren in Nederland tussen de 15 & 25 jaar. Met deze activiteiten wil Stichting SCHERP psychische problemen bij jongeren voorkomen en het praten over mentale gezondheid normaliseren en leuk & interessant maken.

Dit gaan wij doen door ons elk jaar te richten op een ander maatschappelijk thema dat onder jongeren speelt, zoals de mannencultuur, religie, seksualiteit en alcoholgebruik. Naast het maken van een documentaire zorgen we er ook voor dat er een grootschalig evenement (minimaal 500 man) komt waar de documentaire in première gaat en een aansluitende campagne via sociale media en onze website. Bekijk de rest van ons beleidsplan via de download-button onderaan deze pagina.