EVENEMENTEN

SAMEN IN GESPREK

Stichting SCHERP organiseert evenementen voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Bij deze evenementen is van alles te beleven! Je wordt gefotografeerd op de rode loper, kan luisteren naar interessante sprekers en je krijgt de nieuwste documentaire van SCHERP te zien.

De evenementen van SCHERP zijn informatief, toegankelijk en natuurlijk vooral ook leuk om bij te zijn.

EERSTVOLGEND EVENT

A MAN’S WORLD

In 2023 organiseert Stichting SCHERP het evenement A Man’s World’ in Almere.

Samen met toffe sprekers, een heuze rode loper en met 1000 bezoekers gaan we het hebben over mannen en mentaal welzijn. Meer informatie? Druk op de onderstaande knop!

EERDERE EVENTS

STRESS TO IMPRESS

Het Stress to Impress event was onderdeel van de Week van de Prestatiedruk die SCHERP samen met MIND organiseerde met als doel jongeren relaxed het nieuwe studiejaar te laten beginnen.

De 600 aanwezigen kregen een divers programma, met o.a. muziek van June Noa, gastcolleges door Olympisch sporter Stefan Groothuis, Filosoof Bas Haring, hoogleraar Erik Scherder en schrijver Hidde de Vries.

TO MY LOVED ONES

Samen met ruim 200 bezoekers ging de socumentaire To My Loved Ones in premiere in Utrecht. Met een bijzonder nagesprek kregen de aanwezigen meer inzicht in depressie en zelfdoding onder jongeren.