A MAN’S WORLD

MANNEN EN MENTAAL WELZIJN

Op woensdagavond 20 september organiseert Stichting SCHERP het evenement ‘A Man’s World’. Hiermee wil SCHERP mentale gezondheid en de bespreekbaarheid hiervan onder jonge mannen aanpakken en onder de aandacht brengen.

Tijdens het event, wat gepresenteerd wordt door Tim Hofman, gaat de gelijknamige documentaire ‘A Man’s World’ in première. Hierin wordt het mentaal welzijn van mannen en hun gedrag op een leuke, informatieve en creatieve manier onder de loep genomen. Mannen krijgen namelijk te maken met bepaalde verwachtingen bij het ‘man zijn’. Maar wat als je niet aan die verwachtingen kan (of wil) voldoen?

Tijdens ‘A Man’s World’ wordt je meegenomen in de belevingswereld van ‘de man’. Samen met ‘echte mannen’, experts, een dikke Ferrari, voetbalclub PSV én drie nieuwsgierige documentairemakers voor wie geen vraag te controversieel is, krijg je antwoord op al je vragen over mannelijkheid en hoe te dealen met mentaal welzijn. Houd de website in de gaten voor de start van de kaartverkoop!

“In de documentaire ‘A Man’s World’ wordt de kijker meegenomen in de belevingswereld van ‘de man’.”

MEEDOEN?

PARTNER WORDEN?

Op woensdagavond 20 september 2023 organiseren wij het event ‘A Man’s World’ in Almere. Samen met dagvoorzitter Tim Hofman, toffe sprekers, een heuse rode loper en met 1000 bezoekers gaan we het hebben over mannen en mentaal welzijn. Partner worden? Stuur ons een bericht!

OOK OP DE RODE LOPER?

Ook jij kunt ons evenement bezoeken! Sta jij straks samen met ons op de rode loper? Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de kaartverkoop.

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR