JONGE FILM- CONTENTMAKERS VOOR CREATORS COLLECTIVE GEZOCHT!

Wij zijn opzoek naar jonge filmakers (bij voorkeur uit de regio Almere) voor het oprichten van een creators collective voor Stichting Scherp. Hierbij bieden wij jou een gratis professionele werkplek/kantoorruimte in ruil voor het maken van content in een leuk jong team! De content die je gaat maken komt neer op 2 tot 3 dagen vrijwilligerswerk per maand. 

Wie zijn wij?

Stichting SCHERP is een stichting voor- en door jongeren. Wij maken documentaires en inspirerende content over maatschappelijke thema’s onder deze doelgroep. Denk aan prestatiedruk, body positivity en het moeten voldoen aan ‘het perfecte plaatje’. 

Wat bieden wij? 

Stichting SCHERP biedt jou een creatieve werkomgeving (eigen bureau die je 7 dagen in de week mag gebruiken) voor jou en mede filmmakers. Hierin ben jij vrij om te werken aan je eigen onderneming en kun je ook andere collega’s inschakelen voor hun expertise en meedoen aan andere (betaalde) projecten. Je werkt samen met andere jonge mensen tussen de 20-28 jaar in een gezellige werkomgeving vlakbij het centraal station van Almere. 

Wat vragen wij?

Stichting SCHERP is bezig met het opbouwen van een redactie voor online (video) content, en is daarvoor opzoek naar filmmakers die in samenwerking met ons team twee (video)producties per maand kunnen opleveren in ruil voor een gratis werkplek. Dit komt neer op 2 tot 3 dagen vrijwilligerswerk per maand, voor het goede doel! Je kunt o.a. content gaan produceren, filmen, interviewen en monteren. Deze video’s kunnen aansluiten op onze bestaande formats, maar mogen ook bestaan uit nieuwe concepten (in overleg). Jouw creatieve input is ontzettend welkom, en je krijgt de gelegenheid om producties te maken waar jij enthousiast van wordt. 

Kijkje nemen in jouw potentiële kantoor?

Bekijk onze office tour: https://www.youtube.com/watch?v=71LzcqHPGJE-Ben jij deze filmmaker waar wij naar opzoek zijn? Neem contact met ons op via sanne@stichtingscherp.nl zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Tot snel! Stichting SCHERP